Isildur1

Eftersom pokern blivit så populär har det växt fram vissa kändisar som på olika sätt särskiljer sig från mängden. Oftast har det att göra med att de är riktigt skickliga. Vissa spelare är dock aningen mer hemliga av sig. Isildur1 är ett tydligt exempel på en spelare som är riktigt duktig men som försökt behålla sin mystiska aura. Det finns mycket att säga om Isildur1. Om du är insatt i den internationella pokerscenen har du med största sannolikhet hört talas om honom någon gång. Det är en riktig toppspelare som verkligen verkar ha förstått hur man spelar poker för att gå med vinst.

Vem är han egentligen?

Isildur1 heter egentligen Viktor Blom och kommer från Sverige. Viktor är 25 år och har länge varit en riktigt skicklig pokerspelare som tillhör världseliten. HighstakesDB har sammanställt resultat om spelare och på 937 143 spelade händer har han lyckats ta hem över $2 000 000. Det är med andra ord en ytterst framgångsrik spelare.

Isildur1 var länge hemlig och det var få som visste vem han var. Det var så sent som 2011, ett år efter att han signade med PokerStars som han visade upp sin riktiga identitet. Kanske har hans tidigare något mystiska framtoning gjort att han blivit ännu mer känd.

Det går inte att betona tillräckligt mycket hur viktig en spelares strategi är. Isildur1 är trots (eller tack vare) att han är väldigt aggressiv och loose en oerhört framgångsrik pokerlirare.

Bli ett pokerproffs

Det är såklart inte så enkelt som titeln kan få det att låta. För att bli ett proffs på poker krävs det att du verkligen är duktig på att spela. Då gäller det att du har koll på spelet och vet hur du ska agera i en given situation, precis som Isildur1. Frågan är då hur du kan förbättra ditt pokerspelande.

En del av att bli bättre är att öva. Det finns få saker som kan få en att koncentrera sig så mycket som när man sitter vid ett pokerbord och det handlar om riktiga pengar. Det finns dock sätt att bli bättre på som inte kostar pengar. Du kan spela poker helt utan några kostnader. Om du haft en dålig speldag kanske det är bättre att spela lite gratis. Då kan du kolla in några av de casinosajter som låter dig spela poker helt gratis. Då du inte lägger in några pengar kan du inte heller vinna några. Det är åtminstone ett fantastiskt sätt att träna på utan att riskera att förlora några pengar.

Då kan du förhoppningsvis bli ännu mer framgångsrik när du återigen väljer att lira om riktiga pengar. Poker är verkligen ett spel som handlar om att bli duktig och det blir man med träning. Det är först när du blivit riktigt duktig och förstår hur pokern fungerar som du har en chans att bli så pass framgångsrik att du skulle kunna kalla dig för pokerproffs.

Lär dig hur proffs som Isildur1 spelar

Hur spelar då riktiga proffs? Du kan sitta och spela själv väldigt länge och det är ett sätt att bli bättre på. Men du kan verkligen tjäna på att kolla in hur de största proffsen spelar. Genom att lära dig olika strategier kommer du vara bättre utrustad för att ta dig an de stora pokerstriderna.

Precis som att du kan spela gratis kan du också lära dig strategier gratis. Den största fördelen med internet är att det är gratis att distribuera material, vilket har lett till ett oerhört stort utbud av gratisguider. Med hjälp av dessa guider kan du gå igenom hur du bör spela för att du verkligen ska bli en lyckad pokerspelare. I längden kommer du såklart behöva en gnutta tur och även kunna bemästra det psykiska spelet, men utan en pokerstrategi kommer det vara så gott som omöjligt för dig att ta dig långt.

Det behöver inte vara så att just Isildur1:s pokerstrategi är rätt för dig. Isildur1 är vad man brukar kalla för loose och spelar aggressivt. För dig kanske det fungerar bättre att spela mer säkert. Det kommer du känna själv.